Cautare

6228 de rezultate pentru "lista telefon abonati romtelecom cluj" (3.28 secunde)
Ministrul de stat Adrian Videanu sustine ca statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la Romtelecom, BCR si CEC.
aparitii in ultimul an (17 iunie 2010-16 iunie 2011) 1 Petrom 221 2 Rompetrol 155 3 BCR 154 4 Orange 114 5 Unicredit 106 6 Raiffeisen 101 7 Vodafone 71 8 BRD 59 9 Romtelecom 51 10 Unilever 49 Metodologia folosita, in cateva cuvinte:
Desi preconizeaza o scumpire a pretului gazelor naturale, conducerea Distrigaz Nord si-a propus in principal cresterea numarului de abonati pentru urmatorii ani. ... E.ON Ruhrgaz este, de asemenea, actionar al companiei Colonia Energie SRL, care produce si comercializeaza energie electrica si energie termica in Cluj-Napoca din 1997.
In alta ordine de idei, societatea Electrica este una dintre societatile care au introdus noul sisteme de plata ce asigura rapiditate si o mai mare comoditate pentru abonati.
Deputatul PNL Ludovic Orban v-a pus ieri eticheta "Ponta=Basescu" si atunci mi-am amintit ca groparul Referendumului de demitere a presedintelui Romaniei, fostul ministru de Interne si liderul grupului de colaboratori ai lui Basescu din Cluj, Ioan Rus, a fost desemnat acum cateva zile sa fie ales vicepresedinte al partidului la apropiatul Congres.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
Absolventi ai Conservatorului Cluj-Napoca, cei doi solisti si-au desavarsit arta interpretetiva la New York sub indrumarea celebrei soprane Renata Scotto, a tenorului David Bender si a directorului operei Metropolitan din New York, Charles Riecker.
Meme Stoica, managerul FCSB, a intrat in direct prin telefon dupa victoria ros-albastrilor din Gruia, 1-0. ... "Cand am ratat ocaziile imense la 1-0, am vazut cu ochii mintii ca CFR Cluj va egala. ... Suntem la mana noastra, la fel ca si CFR Cluj.
Pentru a nu fi pusi in situatia de a ramane fara iluminat public si telefoane am decis ca, o perioada de timp, sa nu mai achit salarii celor 52 de angajati din primarie, pentru ca cei de la Enel si Romtelecom nu ne inteleg situatie.
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Reamintim ca ANRC a anuntat recent reducerea tarifelor de interconectare cu RomTelecom in doua etape, la 1 ianuarie 2006 si la 1 ianuarie 2007.
In prezent, abonatii furnizorilor alternativi pot fi apelati doar daca se formeaza numarul national de zece cifre, in timp ce in cazul unui apel local, abonatii RomTelecom sunt apelati in retea prin formarea numarului local de sase cifre in teritoriu, respectiv de 7 cifre in Bucuresti.
Termenul impus de Comisia Europeanava fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.La inceputul lunii iulie, companiile Romtelecom si HP Romania au fost selectate safurnizeze solutii de captare si localizare a apelurilor de urgentaefectuate de pe telefoane mobile la numarul 112, valoarea celor douacontracte urmand sase incadreze in limita a 11 milioane de lei.Legislatia UE in materie de telecomunicatii impune statelor membre sase asigure caserviciile de urgentasunt accesibile gratuit, formand numarul de urgentaunic european 112.Statele membre trebuie sagaranteze, de asemenea, disponibilitatea identificarii locatiei apelantului care foloseste un telefon fix sau mobil cand sunala numarul 112.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
"Nu oferim informatii-cheie la telefon.
Amazon, cel mai mare magazin on-line din lume, a pregatit o lista de 5.000 de filme si showuri TV care sunt la dispozitia clientilor ce platesc un abonament de 79 de dolari pe an. ... In prezent au peste 20 de milioane de abonati.
Nevoia de comunicare a dus la disperare ieri jde mii de abonati Connex.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", au declarat sursele citate.
google-analytics.com